Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. I. Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amaçlanmıştır.


Yerli Malı Haftası'nda çeşitli etkinliker yaparak hem bilgilendik hem de eğlendik. Velilerimizin katılımıyla çeşitli yiyeceklerin,içeceklerin tadına vardık. Türlü tekerlemelerle ülkemizdeki ürün çeşitliliğinin farkına vardık.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Etiketler :yerlimalı,


  Beğen | 2  kişi beğendi